top of page
Screen Shot 2022-03-08 at 14_edited.jpg

ИМАТЕ ПОТРЕБА ОД САЛА ЗА
НАСТАНИ И СОСТАНОЦИ?

skopje event venue.webp

Соберете го вашиот тим или закажете состанок со вашите клиенти во флексибилен канцелариски простор на ЛинкАкрос Центарот за Развој.  

Центарот нуди сала за состаноци со професионално организиран и инспиративен работен простор кој е опремен за да одговори на потребите на вашиот бизнис, или вашиот настан. Работете со флексибилни услови, имајќи ја слободата да го користите нашиот простор тогаш кога вам ви е потребно – еднаш неделно или неколку пати месечно, без грижа околу плаќање на кирија, режии, или одржување хигиена на просторот. 

Закажете термин и разгледајте го просторот пред да донесете конечна одлука!

Како можете да го користите просторот?

Деловни и тимски состаноци

Ви треба тивок простор за деловен состанок? Имате потреба Bашиот тим да работи заедно на одреден проект? Професионалниот и комфорен амбиент на нашиот Центар може да биде идеално место за поефективно извршување на одредени задачи во текот на траењето на проектот.

сала за деловни и тимски состаноци

Работилници и обуки

сала за работилници и обуки

Планирате работилница, семинар или обука? Нашиот Центар може удобно да смести 40 учесници, со можност на дополнително вклучување на учесници преку онлајн платформа. Распоредот на масите и столиците е според вашите потреби.

Промоции и посебни настани

Соберете ги вашите партнери или потенцијални клиенти на едно место и презентирајте ги вашите нови производи или услуги. Ако дел од вашите клиенти се во странство, хибриден настан може да биде оптимално решение за успешно воспоставување на новите партнерства.

сала за промоции и посебни настани
Распоред маси

Можни конфигурации

20211228_201108
1222231835b_HDR
0-02-05-a404fde7a3dd1588ddcbaeb210b6a9b594e322485aec76e02f20bdfe50a355f4_1c6db977f4d0cd
0-02-05-b02af9aa162e7b8dc6da72370c3e2d4c83e4fa1ce280eaca9b7fe8f992de252d_1c6db977f40fcb
0-02-05-a2cc90aa30fcec7f140fe00d8847ac1471304e7ba4ae69bbdd94482085229c41_1c6db977f5a557
0-02-05-954307b1866172afdf8d93eed8d874d1380c2c1df080e0ba3bda5a277ddedb25_1c6db977f5e873
0-02-05-ed616a8729216906de853d22763cd5d010ddad9d15f9c00d93819a3248120181_1c6db977f56c4b
0-02-05-2f4ed8ab97c40e9300fc88702dbc2e3d669de977a691a011458cf09b9c1896c2_1c6db977f5b800

Што сѐ добивате?

Линк Акрос Центарот располага со:

  • смарт салата има капацитет на седење до 40 гости

  • сала, лоби, кујна, тераса и 2 тоалети, 170m2  

  • мирно место лоцирано во населба Тафталиџе, Скопје

  • лесна пристапност и достапни паркинг места во близина

  • бројни ресторани и опции за кетеринг во околината 

  • отворен простор во индустриски стил

  • брз оптички интернет (200mbps/200mbps)

  • професионално озвучување и веб камери

  • можност за on-site и online присуство

  • бесплатно вкусно кафе

Сала за состаноци ЛинкАкрос

Сала

Со капацитет од 40 луѓе

Лоби ЛинкАкрос

Лоби

За одвоени состаноци

Кујна ЛинкАкрос

Кујна

Функционална и опремена

Тоалети ЛинкАкрос

Тоалети

Два современи тоалети

Пакети

Еднократни пакети

basic.png
pro.png

*Ако имате потреба од дополнителни услуги или пакети, слободно контактирајте не'.

Доколку ви се потребни видео или фотографски услуги за вашиот настан, контактирајте ја ЛинкАкрос видео продукција на www.videoprodukcija.mk

bottom of page