top of page

Бесплатна обука за дигитален маркетинг во земјоделска индустрија

Поседувањето на маркетинг вештини и познавањето на потрошувачките навики се важен предуслов за бизнис успех во денешниот свет. Ова подеднакво важи и за компаниите и за поединците кои работат во сферата на земјоделието, без разлика дали вашата компанија е фокусирана B2B, B2C или двете.

Регистрацијата е затворена!
Види други настани
Бесплатна обука за дигитален маркетинг во земјоделска индустрија
Бесплатна обука за дигитален маркетинг во земјоделска индустрија

Time and Place

Mar 02, 2021, 1:00 p.m. – 3:00 p.m.

Zoom - онлајн

About Event

Линкот од Zoom ќе ви биде испратен преку имејл порака, откако ќе се регистрирате. Регистрацијата и учеството е целосно бесплатно.

УСАИД во соработка со  ЛинкАкрос и проектот GrowBiz ви нудат бесплатна работилница за маркетинг и дигитален маркетинг на 02.03.2021 (вторник), од 13:00 до 15:00. Ќе имате можност да се запознаете со:

  • Улогата на маркетингот и на дигиталниот маркетинг во земјоделската индустрија
  • Што треба да знаете и кои ресурси да ги планирате
  • Како да се направи вистинскиот маркетинг микс за вашите потреби (B2B и B2C)
  • Примери од земјоделската индустрија
  • Прашања и одговори

Обуката освен теоретско знаење, ќе Ви понуди и можност да се приклучите во проектот GrowBiz, како и можност за комуникација со предавачот со богато практично искуство по завршување на обуката.  

Предавач на обуката ќе биде Верица Јорданова, искусен комуниколог со над 20 години работно искуство и сопственик на порталот Иновативност.

Оваа обука е дел од програмата GrowBiz која има за цел да им помогне на бизнисите во нашата земја а посебно на индустриите туризам, земјоделство, текстил и преработки од дрво. 

Доколку сакате да дознаете повеќе проверете на www.growbiz.mk.

Please do not share

bottom of page