top of page

Faith and Work 2022

Интегрирајте ја вашата вера во вашето работно место или бизнис.

Registration is closed
See other events
Faith and Work 2022
Faith and Work 2022

Time and Place

Nov 01, 2022, 6:00 p.m. – 9:00 p.m.

ЛинкАкрос Центар за Развој, Ул, Хелсинки 47, Скопје 1000, Македонија

About Event

Претприемништвото, бизнисот или работата знаат да бидат осамено патување. Но не мора да биде така. Да се биде претприемач значи дека веќе сте на пат со помалку патници. Во сезона која е склона кон осаменост, сите копнееме повторно да бидеме заедно. Вие не треба да го направите тоа сами. Ова е шанса да ја доживееме заедницата за која сите копнееме.

Датум: 01 Ноември 2022

Време: 18:00 - 21:00 ч.

Говорници: Tim Tebow, Pat Lencioni, Paula Faris, Andy Crouch + breakout sessions.

Цена: Бесплатно

Please do not share

bottom of page