Бесплатна обука за дигитален маркетинг во туризам

Регистрацијата е затворена!
Бесплатна обука за дигитален маркетинг во туризам

Време и локација

Mar 09, 1:00 PM – 3:00 PM
Zoom - онлајн

За настанот

Линкот од Zoom ќе ви биде испратен преку имејл порака, откако ќе се регистрирате. Регистрацијата и учеството е целосно бесплатно.

УСАИД во соработка со ЛинкАкрос како дел од проектот GrowBiz, ви нудат бесплатна работилница за дигитален маркетинг на 09.03.2021 (вторник), од 13:00 до 15:00, оваа обука, исто така е поддржана од Национална Асоцијација за дојдовен туризам во Македонија. Ќе имате можност да се запознаете со:

  • Улогата на маркетингот и на дигиталниот маркетинг во туризмот
  • Што треба да знаете и кои ресурси да ги планирате
  • Како да се направи вистинскиот маркетинг микс за вашите потреби (B2B и B2C)
  • Примери од туристичката индустрија
  • Прашања и одговори

Обуката освен теоретско знаење, ќе Ви понуди и можност да се приклучите во проектот GrowBiz, како и можност за комуникација со предавачите по завршување на обуката.  

Предавачи на обуката ќе бидат Верица Јорданова, искусен комуниколог со над 20 години работно искуство и сопственик на порталот Иновативност, заедно со Блета Бегу, бизнис и маркетинг консултант со богато искуство.

Оваа обука е дел од програмата GrowBiz која има за цел да им помогне на бизнисите во нашата земја а посебно на индустриите туризам, земјоделство, текстил и преработки од дрво. 

Доколку сакате да дознаете повеќе проверете на www.growbiz.mk.

Сподели го настанот