Бесплатна обука за дигитален маркетинг во текстилна индустрија

Регистрацијата е затворена!
Бесплатна обука за дигитален маркетинг во текстилна индустрија

Време и локација

Mar 18, 1:00 PM – 3:00 PM
Zoom - онлајн

За настанот

Линкот од Zoom ќе ви биде испратен преку имејл порака, откако ќе се регистрирате. Регистрацијата и учеството е целосно бесплатно. Обуката ќе се одржи на македонски јазик.

УСАИД во соработка со ЛинкАкрос како дел од проектот GrowBiz, ви нудат бесплатна работилница за дигитален маркетинг на 18.03.2021 (четврток), од 13:00 до 15:00, оваа обука, исто така е поддржана од Текстилно Трговско Здружение - Текстилен Кластер Македонија. Ќе имате можност да се запознаете со:

  • Улогата на маркетингот и на дигиталниот маркетинг во текстилната индустрија
  • Што треба да знаете и кои ресурси да ги планирате
  • Како да се направи вистинскиот маркетинг микс за вашите потреби (B2B и B2C)
  • Примери од текстилната индустрија
  • Прашања и одговори

Обуката освен теоретско знаење, ќе Ви понуди и можност да се приклучите во проектот GrowBiz, како и можност за комуникација со предавачите по завршување на обуката.  

Предавач на обуката ќе биде Верица Јорданова, искусен комуниколог со над 20 години работно искуство.

Оваа обука е дел од програмата GrowBiz која има за цел да им помогне на бизнисите во нашата земја а посебно на индустриите туризам, земјоделство, текстил и преработки од дрво. 

Доколку сакате да дознаете повеќе проверете на www.growbiz.mk.

Сподели го настанот