top of page

3 стратегии за справување со стрес

Вебинарот со д-р Митов на тема „3 стратегии за менаџирање со стрес“ ви нуди повеќе информации за причини и извори на стрес, практични совети и техники, а воедно и мотивација за подобро справување со стресот во вашето секојдневие.

Registration is Closed
See other events
3 стратегии за справување со стрес
3 стратегии за справување со стрес

Time and Place

Jun 08, 2021, 6:00 p.m. – 8:00 p.m.

Zoom

About Event

Please do not share

bottom of page