ПОВРЗИ СЕ

ДА ГО РАЗВИЕШ СВОЈОТ БИЗНИС, ДА ГО ПОДОБРИШ СВОЕТО ЗДРАВЈЕ,
ДА ГО ОРГАНИЗИРАШ СВОЈОТ НАСТАН.

 

ОРГАНИЗИРАЈ ГО СВОЈОТ НАСТАН

ПОДОБРИ ГО СВОЕТО ЗДРАВЈЕ

DSC_9288.JPG

ПРЕКУ КОУЧИНГ, МЕНТОРСТВО И
ОБУКИ ЗА МАЛИ И СРЕДНИ
ПРЕТПРИЈАТИЈА

P1000479_edited.jpg

ПРЕКУ ОБУКИ ЗА ЗДРАВ ЖИВОТЕН СТИЛ
И ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА
ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА

DSC_8007.JPG

ИЗНАЈМЕТЕ 'СМАРТ САЛА'
СО МОЖНОСТ ЗА ВИРТУЕЛНО
И ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО

 
 
 
 
Working with Laptop

ЗА НАС

ЛинкАкрос Центар за Развој е центар за обуки и најнова програма на невладината организација ЛинкАкрос. Од своето основање во 2010 година до денес, ЛинкАкрос работи на проекти од областа на развој на здравство и економски развој...

 

ПАРТНЕРИ

zPIEw1i7mupR5uCf.jpg
CEnWTEYz.jpg
FCO BE LOGO ENGLISH.jpg
Slika.png
Logo Gogo Paskalov REV SP.png
Triglav logo.jpg
DetskаКlinikaLogo.jpg
MAcedonia-2025-Logo-LG.jpg
unnamed.png
02.1_SKO_080526_RGB_hoch_en.jpg

Што велат нашите клиенти

„Теоријата брзо се заборава,
но теоријата поткрепена со практичен дел,
факти и случки од секојдневниот живот останува.“

учесник на обука за педијатриска прва помош, Гете Институт

 

Контакт

Линк Акрос Центар за Развој

Хелсинки 47А, 1/5, Скопје - Македонија

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter

Пораката е успешно пратена!